10 Nisan 2009 Cuma in , ,

Bugünün Pastası Karanlık Dostlar...


Sabaha kadar blogumla uğraştım bu hale gelebilmesi epey çaba gerektirdi...Uykusuz yorgun ama mutluyum:)Umarım seversiniz biliyorum gençler hepiniz benden yeni pasta tarifi istiyorsunuz vereceğim elbette ama önce dünün bir özetini yapalım;dün canlarım kuzucuklarım o hani aşk dolu pastama baharat kattı birileri moralimi bozdu beni üzdü kahretti..neden biliyormusun ben onu saatlerce beklerken o ortada yoktu aman can sıkmaya değmez sana çocuk mu yok fıstık gibisin maaaaaşallah tüh tüh diye yüzüme gelen tükürükleriniz havada uçuyor görüyor ve hemen saklanıyorum...Elbette öyle elimi sallasam değil 50 si 100 tane var ama sorun bu el sallamada ben öyle bir el sallıyorumki elemanların gözünü çıkarıyorum..Onlarda kıza bak yahu inmidir cin midir deyip kaçıveriyor..Hoş bu seferki neden kaçtı anlamadım ama:S:Snette yoktu çok fazla normal hayatta zaten yok...Ben de kalakaldım öyle sudan çıkmış ördek gibi...yeşil ördek gibi daldım göllere diyeceğim hayır bugidişle dalacağım tek yer çöller olur...Herneyse ben yine fazla değer verip kırılan bükülen ezilen olmamak adına bu konuyu burda kapatmak istiyorum lakin içimdeki ses susmuyor ki sen git burnunun verteksi 15 derece olan birine tutul biraz daha sivrilseydi ve uzasaydı bıçak yerine kullanabilirdik o derece yani...Kendilerine kırgınım dargınım üzgünüm...kalbimi kırdı,üstelik birde sözleri vardı...Bu blog vesile olsun tüm eski aşklarıma bir slm gitsin ..izmirdeki ayşe teyzeye ve vandaki hasan amcaya birde kalbimi kıran o kıymet bilmeze hıh...

Günün Tarifi:Bitter Çikolatalı kek
Önce browni tarzında içimizdeki acıdan damla damla kalbimizin göbeğine döküyor fırına veriyoruz sonra üzerine sıkıntının getirdiği yüzde 75 karanlıktaki sıcacık bitter çikolatayı ekliyoruz...Üstünede renkli pasta süslerini sosyal maske yerine döktük mü tamamdır..
Herkese Afiyet Olsun...




tekvin bab1:'' ..ve rab insanı kendi suretinde yarattı; onları erkek ve dişi olarak yarattı.''
tekvin bab2:'' ..ve onun kaburga kemiklerinden birini aldı ve yerini etle kapladı ve rab adamdan aldığı kaburga kemiğinden bir kadın yaptı. ''

1 Comment So Far:

Aykut dedi ki...

Bir terslik var diyorsun. Duyabiliyorum boyle bir serzenisi. Ama benim icime dogan da arkadasim, dogru insani(ni) bulacaksin. Hakettigin (guzel)insani yani. Amma velakin bu yasadigimiz seye hayat diyorlar. Ne zaman gelir onu bilemem :) dogru vatandas.

Heheyt kim sana ezik diyecekmis. Hic oyle ezik konuma dusmedin, dusmezsin.(kanimca)

not-1: TDK sozluk anlami

not-2:
1. Başka, gayrı, diğer. Yabancı, ağyar. 2. İyi, güzel. 3. İki dağ arasındaki dereciklerin birleştiği yer, derenin başlangıcı. 4. Şakacı. 5. Cana yakın, sıcakkanlı. 6. Yürekli, gözü pek.
simdi bunlarin hepsi baaak sende cuk diye oturmus. isminin insanisin ;)

not-3:'OZ-ge' nedir(anlamini-seni yani), anlamayanlar utansin diyorum TDK'dan alinti ile anlamini not dusuyorum.
"Güzel sever diye isnat ederler / Benim haktan özge sevdiğim mi var?"- Karacaoğlan.
demem o ki arayan insan senden oz-ge'sini mi bulacakmis.
son not:bunlari sen biliyorsun da bilemeyenler icin yazdim ;)

(farkindayim yorumu iyi uzattim :D)