11 Temmuz 2009 Cumartesi in , ,

Kadın olmak=Tacize uğramak,Ahlaksız teklifler almaktır bu ülkede...


Çok doluyum çok...Doluyum çünkü şuana kadar hep kalbimi dinleyerek her işi b.k ettim (affedersiniz gerçekten) ama öyle kendim için asla birşey yapmadım ve çevremdeki her bir insana önem verdim ayırt etmedim yaratılanı sevdim her birini yaratandan ötürü ve tüm o çılgınlıklarıma rağmen şükretmeyi bildim...ÜZGÜNÜM bana bu yazıyı yazdıranlar ben inançlı bir insanım başım açık ve hayat boyunca yeni şeyler denemeye meraklıyım ama yukarda tüm bu olanları görenin olduguna ve her bir ahımın yerini bulacağına adım gibi eminim...Sevgililerim beni kıskançlıklarıyla boğdu..Kimisi benim içtenliğimin ayırdına varamadı basit gibi gösteriyorsun kendini dedi terk etti kimisi kıskançlıktan delireceğim dedi gitti..Kimisi ise adiliğin en tepesine ulaştı aldattı..Bazısıda robotik çalışmam gerek deyip ineklemeye daldı...Ha hepsinden bir şekilde kurtulduğum için mutluyum evet çok açık ve net...Herkes kendi değerini belli ediyor karşısındaki kişiye davranışlarıyla...İnternet ortamı bile taciz edilmeniz için yeterli olabiliyor yaşını başını almış kişilerin akbabalık kıvamına geldiğini görüyorsunuz gülücüklerinize ağızlarındaki leşlerle karşılık veriyorlar...Ve suçlu yine siz oluyorsunuz adi(kime göre neye göre) davranışlarınız oluyor...Ne zamandır gülümsemek yavşamak oldu?Ne zamandır yardım etmek boncuk dağıtmak oldu?
Yurt dışını neden seviyorum biliyormusunuz?Evinizde 2 gay le yaşasanız kimse dönüp bakmıyor oysa burda sosyal medyaya girdiğiniz herhangi ''ufflu pufflu'' bir post bile ne kadar seksisin lafını getiriyor...Adamlarımız ne kadar ucuzlaştı?
Bilgi,internet ne kadar ayağa düştü...Dünden beri kapatmaya çalıştığım sosyal medya sayfama bir sans daha vermeye karar verdim Taylan ve Kaan ın sayesinde... abone sayımı azaltarak kurunun yanında yaşıda yakarak kendimi azıcık geriye çekeceğim...Neden pekii??soruları duyar gibiyim...Direct iletilerinizi açmaya korktunuz mu siz bir ay boyunca? Yada hapşu dediğinizde atıyorum çok güzelsin diye br yorum yapıldı mı? İyi davranıp,akıl verip,hatta sadece dogumgunlerini kutlayıp ilginc davranışlara maruz kaldınız mı?Ben kaldım ve hepsini yaşadım...Günde 30 aptalca gereksiz direct almak kadar iğren birşey olamazdı sizi mutlu iken mutsuz edebilecek yolda atılan bir laf gibi...Yapanlar kimler ifşa etsene dediler..Gerek var mı?Asla kavgacı olmadım ve kavgayı toplu iğnenin ucu kadar sevmedim..zaten 2 laf etseler ağlarım da...Oyuzden azıcık söylenenleri duyup yüzleri kızarırsa bana yeter...
Güzel olmak suçtur=potansiyel ahlaksızsınızdır
çirkin olmanız suçtur=göz zevklerini bozarsınız
akıllı olmanız suçtur=kendilerinin aklı 2nizede yetmelidir
aptal olmanız suçtur=aptal ağlamalara tahammülleri yoktur.Kadın olmak suçtur aslında Ülkemde...

Bunun internette ve/veya ülkemde bayan olmakla mı alakası var Lillith olmakla mı alakası var çözemedim...Ama sanırım kadın olmak=tacize uğramak ahlaksız tekliflere rast gelmek bu kadar basitir..Kadın olmak başın önde insan canlısı olsan bile yavşıyor kabul edilmektir..Kadın olmak adam gibi bir ilşkin olmamış olsa bile o güne kadar ve bunu kimse bilmese bile ardından bu hatun yollu yollu denmesidir...Kadın olmak sevgililerinizi terk edince onların ahlaksız konuşmalarının öznesi olmaktır....Ve aslında kadın olmak beklenilmeyen olmaktır sevgili dostlarım görünenden daha başka olmak tır kötü olup iyi göstermek iyi olup kötü göstermektir çünkü erkek egemen dünya başkasına izin vermemektedir..Kadın olmak bir vajinaya sahip olduğu halde bir penisi varmış gibi davranmaya çalışmak aksi takdirde ezilmektir..Kadın olmak siz mini etkek giydiğinizde erkeklerin kendileri için giydiğinizi sanıp fantezilerinin öznesi olmaktır..Kadın olmak asla didinseniz uğraşsanız bile iş hayatında maaşınızın hep bir penis farkına sahip olan kişiden az olacağını kabul etmek demektir...
Aslında söyleyebileceğim çok şey var ama uykumda var...Hepinize iyi pazarlar mutlu günler ben yatağa gider..

1 Comment So Far:

Adsız dedi ki...

Özgem Kelebeğim, sakin ol. Coşkunu, heyecanını, çılgınlığını, açık yürekliliğini seni karşımda görene kadar ben bile anlayamadım ki güzel kızım. Nerede kaldı ki yüzeyselliklerle hayatını sürdüren adamlar anlayabilsin. Onlara süre ver biraz elbet takoz kafaları basacaktır bir süre sonra. Sen bildiğin gibi yaşamaya devam et, akıllısın hem de pek çok erkeğin ortalama aklından daha fazlası var sende. Eh bu da seni aşağılamaları için yeterli sebep sanırım. Haydi Lillith'im boş laflarla harcayacak vaktin yok senin, okulunla ve hayatta yapacağın güzelliklerle ilgilen, gerisini de sinkaf et gitsin.