11 Aralık 2009 Cuma in

Ben Meryem Olmuşum Çok Mu?



Ne zamandır ilk defa kendi kendimle konuşma cesareti buluyorum.Kendi kendimizle konuştuğumuzda elde ettiğimiz ruhsal açıdan yalnızlık aslında tedavi edici dozaja ulaşmış bir antibiyotik gibidir.Etkisi zaman alır ama kalıcıdır.Kalıcı boyutta silmek için yazıyorum.Ve yazdığım herşeyi gömmek için yazıyorum okunmama telaşı içinde yazıyorum saklansın diye değil atılsın yakılsın diye yazıyorum.Böyle gömeceğim herşeyi.Bir daha asla ama asla kimse bana dokunamayacak,kıramayacak,gururumu hiçle bir ettiremeyecek.Sen bile anlıyor musun?
Ben kendimi erişilmez ithaf ediyorum.Kendimi hala Meryem sayıyorum çocuklar doğuracağım hepsi İsa olacak ve hiçbirinin babası sen olmayacaksın çünkü sen benim Allah'ım olacak kadar yetkin olamazsın.
Benim oğullarım nam salacak kocam göklerin hükümdarı olacak kollarım açıldıkça açılacak soyum büyüyecek ve genişleyecek havarilerim 12 değil sonsuz olacak çünkü ben tüketilmem ürererim üretirim bir virüs gibi...
Ben Lillith'im ben Meryem'im peki sen nesin? İnsancık!
Toprağa boynum değdiğinde aslında hiç ölmeyeceğim anlaşılacak çünkü ölüm soyu olmayanlar için vardır ama ben ölmem.
Sen varken ben yoktum şimdi sen yoksun kendimi buldum.Dokunduğun yerlere siğil verdin nasır verdin kir verdin.Yıkandım,temizlendim aklandım,büyüdüm.Hipnoz edip hükümdar olacağını mı sandın Sultan Süleyman,Büyük İskender? Ölümlülerin tahtı ölüme kadardır sende öldün eyvahlar olsun! Görmeyen göze parmak,parmağı geçtim levye soksan nafile benimki o hesap ama gün gelir ünüm ürür şanım yürür ve sende aklın başına devişirir düşünürsen meyve verecek ağaca arsenikten gübre verdiğini anlar kahredersin ama atı alan bağdatta.
Hey gidi Koca Oğlan hey kim büyümüş kim adam olmuş kimin oğlu kral olacak olmuş şimdi görde çek bir euzu besmele bakalım!
Ben Meryem olmuşum çok mu senin gibiler adam olmuşken?


tekvin bab1:'' ..ve rab insanı kendi suretinde yarattı; onları erkek ve dişi olarak yarattı.''
tekvin bab2:'' ..ve onun kaburga kemiklerinden birini aldı ve yerini etle kapladı ve rab adamdan aldığı kaburga kemiğinden bir kadın yaptı. ''

1 Comment So Far:

Sycorox dedi ki...

ovvv etkileyici...
"Ben Meryem olmuşum çok mu senin gibiler adam olmuşken?"

başka da birşey demem;)
Bide Mia Farrow var tabi...